Debrecen: Nikolov Balázs már edzett, holnap tárgyalnak a jövőjéről

Vágólapra másolva!
2011.01.21. 17:47
Címkék
Nikolov Balázs pénteken már részt vett az élvonalbeli Debrecen labdarúgócsapatának edzésén, szombaton pedig asztalhoz ül a vezetőkkel, hogy tárgyaljanak az esetleges közös folytatásról.

„Szima Gábor úr hívott Debrecenbe, ahol azóta már edzhettem is, holnap pedig leülünk tárgyalni – mondta a Nemzeti Sport érdeklődésére Nikolov Balázs. – A Vasasnak köszönettel tartozom, hogy az elmúlt hetekben velük készülhettem és az első szóra elengedtek." Nikolov Balázs. – A Vasasnak köszönettel tartozom, hogy az elmúlt hetekben velük készülhettem és az első szóra elengedtek."

Nikolov legutóbb Pakson futballozott, de ősszel csapat nélkül volt. Év végén hívta őt a Vasas, ahol azóta is edzett, sőt, a piros-kékek csapatában pályára is lépett a teremlabdarúgó-bajnokság szegedi selejtezőjében.

Miután szerdán a Debrecen eladta Laczkó Zsoltot az olasz Sampdoriának, a távozó szélsőhátvéd pótlása szükségessé vált. Nikolov számára nem idegen a debreceni közeg: a háromszoros válogatott korábban már játszott a Lokiban, 2003 és 2006 között 61 élvonalbeli bajnoki lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik