Burgost is szívesen látnák Győrben Coulibalyval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 09:24
null
Rafael Burgos a kecskemétiektől léphet egy fokkal feljebb (Fotó: NS-archív)
Adamo Coulibalyval és Rafael Burgosszal erősítené meg keretét az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Győri ETO, amelynek célja a Bajnokok Ligájában a csoportkörbe kerülés.

 

„Alighanem akkor tudunk előrelépni, ha a csapat legalább húsz-huszonöt százalékban megújul – engedett betekintést a győri tervekbe Klement Tibor ügyvezető. – A szándék és a valóság között azonban mindig van különbség, kiderül majd, hogy a piaci realitás milyen igazolásokat enged meg. Mi szeretnénk erősíteni.”

HÍRMONDÓK MARADHATNAK AZ EGER ELLEN, 18 HIÁNYZÓ

Alaposan átalakul a Győri ETO az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójára, amelyben a bajnoki győriek Vácon a kieső Egri FC ellen lépnek pályára. Amint arról tegnap már beszámoltunk: a győri vezetőség szabadságra küldte az első keret hetven százalékát – információink szerint 18 játékost –, így csupán hírmondók maradhatnak, akik a tartalékokkal kiegészülve – köztük alighanem pár újonccal – juthatnak szerephez.

Bővebben itt olvashat a hírről!

A fő cél ezúttal is egy-két gólképes játékos begyűjtése lehet. Információink szerint a még debreceni Adamo Coulibaly és a kecskeméti Rafael Burgos az első és a második számú célpont. (A gólkirályi cím legnagyobb esélyesének számító debreceni center győri átigazolásának lehetőségéről már tegnap beszámoltunk, miként arról is, hogy Coulibaly a Videoton érdeklődését is felkeltette.)

„Szívesen látnánk mindkettőjüket, de nincs első számú célpont, annyiban persze előnyt élveznek, hogy ismerjük őket, és ők is minket, ráadásul számottevő nemzetközi tapasztalattal bírnak. Coulibaly a Debrecennel szerepelt már mindkét európai kupasorozatban, Burgos pedig a salvadori válogatott tagja. Ha már a célokról beszélünk, természetesen a csoportkörbe kerülés a tervünk, másként mi értelme lenne elindulni? Olyan keret kell, amely létszámában és minőségében is alkalmas arra, hogy helytálljon itthon és külföldön, a Videoton példájából láttuk, ez azért nem egyszerű feladat, de persze saját tapasztalatból is tudjuk: amikor kétezer-tízben a Montpellier kiejtésével a eljutottunk a playoffig, és csak a Dinamo Zagreb ellenében véreztünk el, a nyolcmeccses nyarunkra ráment az egész szezon. Szóval azt még nem tudom megmondani, kiktől köszönünk el, és kikkel képzeljük el a BL-be jutást, de dolgozunk az ügyön.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik