nemzetisport.hu 2019.06.13 10:58 Frissítve: 2019.06.14 14:01

Budapest Honvéd: két légiós is távozik a klubtól – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy távozik a klubtól Fousseni Bamba és Dino Skvorc.

 

A 29 esztendős Bamba 2018 nyarán érkezett a Honvédhoz, ám az elmúlt idényben mindössze tizenkét tétmérkőzésen szerepelt a gárdánál, jobbára az NB III-as együttesben lépett pályára. A középpályással az együttes egy plusz két éves megállapodást kötött, ám a Honvéd nem élt a játékos esetében az opciós jogával.

A horvát utánpótlás-válogatott Skvorc szintén tavaly nyáron igazolt a budapesti csapathoz, azóta tizenkét NB I-es összecsapáson lépett pályára, de az idény második felében leginkább már ő is csak az NB III-ban jutott szóhoz. A 29 éves védővel szerződést bontott a Honvéd.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Amadou Moutari (nigeri, szabadon igazolhatóként, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérők: Herjeczki Kristóf (?, Gyirmót), Kovács Nikolasz (?, Balmazújváros), Lukács Dániel (?, Újpest), Raul Palmes (?, román, Kazincbarcika), Stoiacovici Dávid (?, Tiszakécske), Tömösvári Bálint (?, Kaposvár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Busai Attila (szabadon igazolható, legutóbb DVTK), Dombó Dávid (Mezőkövesd), Feczesin Róbert (Adanaspor – Törökország), Gosztonyi András (Kisvárda), Hangya Szilveszter (Fehérvár)
Távozók: Danilo (brazil, lejár a szerződése, DVTK?) Gróf Dávid (lejár a szerződése, FTC), Holender Filip (magyar-szerb, FC Lugano – Svájc, szabadon igazolhatóként), Dino Skvorc (horvát, szabadon igazolható), Fousseni Bamba (guineai, szabadon igazolható) 
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Zakaria Beglarisvili (grúz, FC Flora – Észtország), Tischler Patrik (?, Újpest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2020.05.26 09:19:09

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„Nem tehetünk úgy, mintha nem fenyegetne bennünket a kiesés.”

2020.05.25 14:51:56

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

Egykor a két együttes a Népstadionban számos remek találkozót vívott, ezek közül idézünk fel néhányat.

2020.05.24 22:22:56

Labdarúgó NB I Sz. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.