Bp. Honvéd: az Atléticót is megjáró spanyol csatárt igazolt a klub

Vágólapra másolva!
2010.07.27. 17:01
A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tette közzé, hogy spanyol csatárt igazolt: a mögöttünk hagyott szezonban a spanyol harmadosztályból kieső CD Toledót elhagyó Rufino Segovia del Burgót szerezte meg a következő két szezonra.

A 25 éves labdarúgó eddig Spanyolországban futballozott, és az Atlético Madridban is megfordult, ahol az élvonalban is bemutatkozott: három bajnokin szerepelt, és egy kupameccsen is pályára lépett.

„A CD Toledo csapatától érkeztem. Eddigi pályafutásom jelentősebb állomásai a Rayo Vallecano, az Albacete és az Atlético Madrid voltak. Az Atlético Madrid színeiben pályára léphettem három bajnoki és egy kupameccsen az első osztályban. Többek között Fernando Torres, Sergio Agüero, és Mateja Kezsman is a társam volt. Azt hiszem nem akármilyen névsor" – mondta Rufino a Honvéd hivatalos honlapjának.

„Spanyolországból négy-öt ajánlatom volt, amikor megkeresett a Honvéd. Azért döntöttem Puskás Ferenc egykori csapata mellett, mert az itt játszó honfitársaimtól csupa jókat hallottam, mind a klubról, mind az országról. Nagy kihívás számomra a Honvéd, már alig várom a nyitó fordulót a Vasas ellen" – tette hozzá a spanyol játékos, aki jól ismeri a piros-feketék spanyol légiósait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik