Bolinak külföldről is gratuláltak; Milák fiatal még, élni szeretne

Vágólapra másolva!
2020.05.28. 22:52
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Franck Bolinak még külföldről is többen gratuláltak az Újpest elleni góljához. A szerda esti derbi elefántcsontparti hőse úgy érzi, már csak a Ferencvároson múlik, bajnok lesz-e, amúgy pedig nem véletlenül hívják mesterlövésznek, mert kedvenc hobbijának a lőtereken hódol… Borbola Bence interjúja.
Franck Bolinak még külföldr
ől is többen gratuláltak az Újpest elleni góljához. A szerda esti derbi elefántcsontparti hőse úgy érzi, már csak a Ferencvároson múlik, bajnok lesz-e, amúgy pedig nem véletlenül hívják mesterlövésznek, mert kedvenc hobbijának a lőtereken hódol… Borbola Bence interjúja.

Hajdú B. István sem örül kevésbé a nézők újbóli feltűnésének, mint a csapatok. Az M4 Sport népszerű kommentátora Somogyi Zsoltnak elárulta, hogy szerencsére nem volt módja unatkozni a kényszerleállás alatt, a közelmúlt olimpiát és futballmeccseit boldogan nézte meg újra ismétlésben is, és egyáltalán nem lepték meg az újrainduló NB I magas nézettségi adatai.

Milák Kristóf örül, hogy kapott egy plusz évet Tokióig. A 200 méteres pillangóúszás világbajnok világcsúcstartója nagyjából kilábalt már a tavalyi felkészülés okozta fáradságból, amúgy pedig vallja, hogy fiatal még, élni is szeretne… Kovács Erika interjúja.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 4 oldalon. Az exfradista Gyömbér Gáborral és a heti televíziós sportműsorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik