Sz. M. 2019.09.14 23:47 Frissítve: 2019.09.14 23:50

Böde sem segített a Pakson; exkluzív interjú Jelena Iszinbajevával

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának talán legnagyobb érdeklődéssel várt Paks–Ferencváros mérkőzésének első félidejében három gólt szereztek a fővárosiak, amivel el is dőlt a három pont sorsa, a folytatásban így már csak az volt a kérdés, milyen különbséggel nyer a bajnoki címvédő, s hogy betalál-e a hét év után újra a Fradi ellen pályára lépő Böde Dániel – nos, nem járt sikerrel. De vasárnapi számunkban természetesen nem csak erről, a forduló további öt összecsapásáról is részletesen beszámolunk.

A rúdugrás királynőjével, a World Urban Games vendégeként Budapestre érkező világ- és olimpiai bajnok orosz Jelena Iszinbajevával beszélgettünk pályafutásáról, világcsúcsairól, aki bízik a sportág megtisztulásában, s reméli, a doppingolók elnyerik méltó büntetésüket. Nagy Péter interjúja.

Balázs Attila ugyan kikapott, ám Fucsovics Márton győzelemmel tért vissza a magyar válogatottba, így döntetlennel zárult az ukránok elleni Davis-kupa-párharc első napja. Győri Ferenc tudósítása.

Korpási Bálint az előző három esztendőben, amelyik világversenyen elindult, érmet szerzett. Ha megnyeri a vasárnapi bronzmérkőzését, az idei nur-szultani birkózó-világbajnokságon sem lesz másként. A vb első napjának eseményeit Deák Zsigmond foglalta össze.

Junior mellékletünk tartalmából. Labdarúgás: MLSZ-reakció a hazai akadémiák működését elemző Double Pass-jelentésre; Öttusa: milyen hatással vannak a folyamatos szabályváltozások az utánpótlás-nevelésre?; Kézilabda: tovább fiatalodott a Vác élvonalbeli női felnőttcsapata.

2020.07.14 19:29:38

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Mindent megtettek azért, hogy minél édesebb legyen a bosszú.

2020.07.13 20:42:17

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Hihetnénk, hogy 1990 után végre tiszta vizet öntöttek a pohárba, de erről szó sem volt. Nekem az úgynevezett arculatátviteli szerződések a kedvenceim, aki kitalálta, jobb, mint Osztap Bender és Strasznov Ignác – együtt.

2020.07.13 15:43:04

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

Roppant valószínű, hogy a BTC kapusa közreműködött abban, hogy a Nemzeti SC ne essen ki az első osztályból 1920-ban.

2020.07.13 07:45:30

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az élvonal legfiatalabb edzője azért dolgozott és tanult eddig, hogy ne okozzon csalódást.