Böde nem ünnepelne a Fradi ellen; CR túl a 90-en

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2019.09.11. 23:13
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Paksi visszatérése óta először játszik a Ferencváros ellen a 350. NB I-es meccsére készülő Böde Dániel. A csatár a jelenlegi bajnokságban az első öt fordulóban nem szerzett gólt, igaz, akkor sem talált be az első öt összecsapáson, amikor a Fradihoz igazolt. Ezzel együtt persze nem bánná, ha épp az FTC ellen lenne eredményes, de ígéri, amennyiben gólt szerez, nem ünnepel majd volt csapattársai előtt. Kiderült az is, hogy legalább ennyire készül a Bölcske elleni megyei csatára is.
Paksi visszatérése óta először játszik a Ferencváros ellen a 350. NB I-es meccsére készülő Böde Dániel.
A csatár a jelenlegi bajnokságban az első öt fordulóban nem szerzett gólt, igaz, akkor sem talált be az első öt összecsapáson, amikor a Fradihoz igazolt. Ezzel együtt persze nem bánná, ha épp az FTC ellen lenne eredményes, de ígéri, amennyiben gólt szerez, nem ünnepel majd volt csapattársai előtt. Kiderült az is, hogy legalább ennyire készül a Bölcske elleni megyei csatára is.

Az idei német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon robbant be a köztudatba Jahja Haled Omar. A 22 éves egyiptomi jobbátlövőnek ez volt a második vb-je, s a nagy tornát követően országot váltott: hazája élcsapatából, a Zamalekből a Telekom Veszprémhez igazolt. Eleinte úgy volt, hogy a magyar klub kölcsönadja, de aztán egy társa sérülése miatt mégis Veszprémben kezdte az idényt. Lapunknak beszélt arról, milyen tervei vannak, s azt is elárulta, tényleg 21 néven anyakönyvezték-e.

A kötöttfogással kezdődik szombaton a birkózó-világbajnokság, amelyen olimpiai kvótákat osztanak. Az Európa-bajnok, kétszeres vb-bronzérmes, Rióban emlékezetes módon ötödik helyet szerző Lőrincz Viktor lapunknak azt mondta, nagyon sokat számít, ha sikerül egy teljes évet készülni az olimpiára úgy, hogy tényleg csak a játékokra kell koncentrálni. Ezért neki Kazahsztánban egyértelműen az a célja, hogy kiharcolja a tokiói indulási jogot.

Amerika-mellékletünkben bemutatjuk a Detroit 2008-as aranycsapatának utolsó búcsúzó tagját, Niklas Kronwallt. A svéd hátvéd 2003 és 2019 között hokizott a Red Wings gárdájában, és ez idő alatt mindent megnyert, amit csak megnyerhetett. Volt NHL-bajnok, olimpiai aranyérmes és vb-első is. Egyetlen álma nem valósult meg, hogy eljusson az 1000 meccses álomhatárig – úgy köszönt el, hogy a statisztikájában 953 alapszakasz-mérkőzés szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik