Balajti Ádám a Lokiban folytatja

Vágólapra másolva!
2010.08.02. 10:58
null
Balajti a Lokinál folytatja (Fotó: Action Images)
Címkék
Az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerzett csatár, Balajti Ádám visszatért a spanyolországi próbajátékról a Villarrealtól, és a Debrecenben folytatja pályafutását – adta hírül a Loki hivatalos honlapja.
A korábbi egyezség szerint a Debrecen megvette a Diósgyőrtől Balajti játékjogát, de ha a Villarreal igényt tartott volna a támadóra (a másodosztályban szereplő Villareal B játékosa lett volna), akkor a csatár Spanyolországban folytatta volna a játékot. Korábban a Stars and Friends menedzseriroda részéről Vörösbaranyi József a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, csak Balajtin múlik, hogy szerződteti-e a Villarreal. Mivel azonban a spanyol csapat nem igazolta át, visszatért Debrecenbe.

Amikor két hónappal ezelőtt megtudtam a hírt, hogy sikerült ide szerződnöm, nagyon örültem, hiszen mégiscsak a bajnokhoz igazolhattam. Remek játékosok vannak a csapatban, remélem, könnyen megy a beilleszkedés, és minél több játéklehetőséget tudok kiharcolni magamnak – mondta a DVSC hivatalos honlapjának Balajti Ádám.

Nincs bennem csalódottság amiatt, hogy nem sikerült a Villarrealhoz szerződnöm. Fiatal vagyok, lesz még rá lehetőségem, emellett Magyarország legjobb klubjának lettem a játékosa, és tényleg minden erőmmel azon leszek, hogy tudjam segíteni a csapatot. Elkezdtem az edzéseket a DVSC-vel, de még nem tudom, mikor lépek pályára a Loki színeiben, a szakmai stáb döntésén múlik. Sokan vagyunk elöl, jó játékosok alkotják a keretet, de bízom benne, hogy a kemény munka eredményre vezet" mondta a fiatal csatár, akit ötéves szerződés köt a Debrecenhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik