Átigazolások: az ETO-nál folytatja Farkas II Balázs

Vágólapra másolva!
2013.01.03. 12:48
null
Farkas Balázs (pirosban) nem sok szerepet kapott Debrecenben, tavasszal Győrben bizonyíthat (Fotó: Török Attila – archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Farkas II Balázs a labdarúgó NB I tabellájának élén álló Győri ETO-nál folytatja pályafutását. Kérdésünkre a játékos megerősítette, megegyezett a győriekkel.

A 24 éves magyar válogatott támadó legutóbbi a DVSC-Teva játékosa volt, de decemberben távozott a debreceni klubtól.

A több évig a Dinamo Kijevnél játszó szélső szerepelt az U19-es és az U21-es nemzeti csapatokban, és háromszor lépett pályára a nagy válogatottban. A Videotonnál is megfordult, majd 2010-től a Debrecennél futballozott.

A játékos a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette információinkat.

„Megegyeztünk, ez nem titok, Győrben folytatom a pályafutásomat, de a részletekről csak holnap nyilatkozhatok” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Farkas II Balázs.

Farkast augusztusban keresztszalag-szakadással operálták, gyógyulása megfelelő ütemben halad, így valószínűleg februártól edzhet együtt a győriekkel.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO FC-NÉL
Érkezők: Farkas II Balázs (DVSC-Teva)
Távozik/ távozhat: Mihai Dina (román, ?)

Kiszemeltek: Rafael Burgos (salvadori, KTE-Phoenix Mecano), Lencse László (Videoton, az ősszel Ironi Kirjat Smona – Izrael, kölcsönben), Goran Marics (szerb-spanyol, Lombard Pápa),Tischler Patrik (MTK Budapest)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik