Átigazolás: újabb példa, az NB I-ből is el lehet jutni az MLS-be!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.07. 08:17
Az észak-amerikai profi labdarúgóligában, az MLS-ben folytatja pályafutását a Budapest Honvédtól nyáron távozó középpályás, Aníbal Godoy.

Az 54-szeres panamai válogatott Godoy magyar idő szerint péntek hajnalban írt alá a San José Earthquakes-hez.

A 25 éves védekező középpályás 2013 nyarán érkezett a Bozsik-stadionba, és 24 NB I-es mérkőzésen kapott lehetőséget, a tavasszal már az NB III-as keret tagja volt.

„Évek óta figyeljük Aníbalt. Több alkalommal is elutazott a megfigyelőnk egy-egy meccsére, hogy személyes benyomásink is legyenek a játékáról, ilyen volt a nemrég rendezett Arany-kupa is. Minden alkalommal meggyőzött minket a teljesítményével, hiszünk abban, hogy értékes tagja lesz a csapatnak” – mondta az új igazolásról a hivatalos honlapon a San Jose Earthquakes általános igazgatója, John Doyle.

„Úgy gondolom, remek középpályást igazoltunk, ezt minden esetben, amikor megfigyeltük, igazolta. Nagy területet képes bejátszani, nem fél a test-test elleni játéktól, ráadásul remekül passzol, a támadásépítésbe is be tud kapcsolódni” – indokolta a középpályás megszerzését Dominic Kinnear vezetőedző.

Érdekesség, hogy a nyáron Godoy a második olyan futballista, aki az NB I-ből szerződik az MLS-be. Korábban David Mateos igazolt a Ferencvárosból az Orlando Cityhez, igaz, ezt a magyar klub hivatalosan még nem jelentette be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik