Vége a brazil szappanoperának - Alves az Omoniáé

Vágólapra másolva!
2012.01.30. 12:13
null
André Alves már az új mezét mutatja az Omonia hivatalos honlapján (Fotó: omonia.com.cy)
Címkék
A Videoton hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyeztek az Omoniával André Alves vételáráról, így a brazil csatár már télen távozik Székesfehérvárról. Ezt a ciprusi klub is megerősítette.


A Nemzeti Sport Online már szombaton beszámolt róla, hogy André Alves már télen az Omoniához szerződik. A Videoton hivatalos honlapja ma jelentette be a megállapodás tényét.

„Klubunk sikeresen megállapodott az Omonia Nicosia képviselőivel arról, hogy André Alves már a tavaszi szezonban a ciprusi csapatnál folytatja pályafutását. A mindvégig nagyon korrekt módon eljáró ciprusi klub végül a Videoton FC számára is kedvező ajánlatot tett. Alves már megérkezett Ciprusra, és részt vett acsapat délelőtti edzésén” – adta hírül a vidi.hu.

A csatár szerződtetését már hivatalosan is bejelentette a korábbi magyar válogatott Leandrót is foglalkoztató, a ciprusi élvonalban listavezető Omonia.

Mint ismeretes, a klub már korábban megállapodott Alveszsel, hogy nyártól náluk folytatja, de a szerződtetéséről még a fehérváriakkal is meg kellett egyezni, hiszen fél évig még a Videotonhoz kötötte a szerződése. Információink szerint az Omonia utolsó ajánlata 230 ezer euró volt, amelyet a magyar bajnokcsapat – a korábbi kétszázezerrel szemben – már elfogadott.

ALVES MEGÉRKEZETT CIPRUSRA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik