Alves már a télen az Omoniához kerül

Vágólapra másolva!
2012.01.28. 11:42
null
André Alvest tavasszal már aligha láthatják piros-kékben a fehérvári szurkolók (Fotó: archív)
Címkék
A Nemzeti Sport Online Ciprusról származó információi szerint a brazil André Alves vételáráról megállapodott a Videoton és az Omonia, így a csatár már most télen távozik a magyar bajnoktól.

Több ciprusi internetes oldal is megerősíti a Nemzeti Sport Online klubközeli forrásból származó értesülését, mely szerint az Omonia megállapodott a Videotonnal a brazil André Alves átigazolási díjáról, így a csatár még a téli átigazolási időszak lejárta, vagyis január 31. előtt csatlakozhat új csapatához, a hírek szerint már holnap.

Mint ismeretes, Alves már korábban megegyezett az Omoniával, amellyel előszerződést is kötött, de a nicosiaiak eddig nem jutottak dűlőre a csatár áráról a Videotonnal, és mivel Alvest a kontraktusa eredetileg a nyárig kötötte a fehérváriakhoz, úgy tűnt, csak fél év múlva csatlakozhat a szigetországi együtteshez.

A Videotonnál azonban nyilvánvalóvá tették, hogy a megállapodás elmaradása esetén a továbbiakban nem számítanak a brazil játékosra, ugyanis a második kerethez irányították.

Elképzelhető, hogy ez is közrejátszott abban, hogy az Omonia újabb ajánlattal jelentkezett, amelyet a jelek szerint már el is fogadott a Videoton vezetősége, bár ezt egyelőre egyik klub sem erősítette meg hivatalosan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik