HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.10.22 12:31 Frissítve: 2015.01.24 01:28

A Vojvodina volt edzője az Újpesttel tárgyal

A Nemzeti Sport értesülései szerint az Újpest FC előrehaladott tárgyalásokat folytat a legutóbb a vajdasági Vojvodina vezetőedzőjeként dolgozó Nebojsa Vignjeviccsel. Úgy tudjuk, holnap sajtótájékoztatón jelenthetik be az új edző érkezését.

Nebojsa Vignjevics lehet az Újpest új edzője (Fotó:Fotó: inforsportal.com)

A Nemzeti Sport már jelezte, hogy az Újpest FC szerb szakemberrel is megkezdte a tárgyalásokat, azt követően, hogy vasárnap lemondott posztjáról a lila-fehérek belga edzője, Marc Leliévre, aki azonban az új szakvezető érkezéséig még marad a klubnál. Úgy tudjuk, hogy az új trénerre nem kell sokat várni, akár már holnap bejelenthetik az érkezését. 

A jelek szerint az első számú jelölt a 45 éves szerb Nebojsa Vignjevics, aki eddig hazájában és Montenegróban dolgozott. Volt a montenegrói OFK Grbalj és az FK Rudar Pljevlja vezetőedzője, majd Szerbiában a Hajduk Kulát, a Rad Beogradot és legutóbb, a 2012–2013-as szezonban a vajdasági Vojvodinát irányította. A Nemzeti Sport értesülései szerint a szakember előrehaladott tárgyalásokat folytat az Újpesttel.

Vignjevics számára egyébként nem ismeretlen a magyar NB I, ugyanis játékosként 2001 és 2002 között Tatabányán futballozott. A Lombard FC Tatabánya néven szereplő csapatban 2001. április 1-jén, az MTK ellen 1–0-ra elveszített mérkőzésen mutatkozott be, összesen hét NB I-es találkozón lépett pályára, és két gólt szerzett (április 15-én, a Dunaferr ellen duplázott).

Azt egyelőre nem tudni, hogy Vignjevics pontosan milyen pozícióba kerülhet, hiszen Újpesten hivatalosan továbbra is Kozma István a vezetőedző, aki valójában a távozó Leliévre segítőjeként dolgozott eddig ebben a szezonban.

Újpesten Vignjeviccsel tovább erősödhet a délszláv vonal, azt követően, hogy a nyáron a klub szerződtette a bosnyák Asmir Suljicot, a horvátországi születésű, montenegrói Bojan Szankovicsot és a szerb Marko Dmitrovicsot. És rajtuk kívül Bojan Mihajlovic (bosnyák), Filip Sztaniszavljevics (szerb) és Dusan Vasziljevics (szerb) is délszláv nemzetiségű.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Ricccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.