A Stuttgart januárban 350 ezer euróért viheti Danilót

Vágólapra másolva!
2011.11.30. 16:27
null
Danilo (jobbra) a Stuttgart edzéseit látogatja a héten
Címkék
Egybehangzó német sajtóhírek szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban mintegy 350 ezer euróért szerződtetheti a Budapest Honvéd támadóját, Danilót. Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 esztendős futballista egy hét próbajátékon vesz részt a sváb együttesnél.

 

Danilo szerződése 2013-ban jár le a Honvédnál, azonban ha meggyőzi a Stuttgart vezetőségét, már januárban a német élvonalba szerződhet, és Hajnal Tamás csapattársa lehet.

Mint arról beszámoltunk, Danilóra több klub is felfigyelt, így a francia második ligás Monaco és a török élvonalbeli Sivasspor.

Értesülésünket a Honvéd vezetőedzője, Supka Attila is megerősítette. Úgy tudjuk, a Stuttgart mellett a török élvonalbeli Sivasspor is figyeli a csatárt, a klub képviselője pénteken a Honvéd Haladás elleni mérkőzését tekintette meg a Bozsik Stadionban.

A francia Monaco érdeklődéséről – amelyről korábban beszámoltunk – annyit tudni, hogy a másodosztályú csapat kölcsönbe vitte volna a csatárt, de a kispesti vezetők csak végleges eladásról hajlandók tárgyalni.

Danilo a szerdai edzésen összeütközött a dán válogatott William Kvisttel, aki kisebb térdsérülést szenvedett. A 26 éves hátvéd a tréning után elmondta, reméli, nem komoly a probléma, és a szombati, Köln elleni bajnokin már pályára léphet, majd hozzátette: nem haragszik a Honvéd támadójára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik