A Loki visszatérő kölcsönjátékosaival megkezdte a felkészülést

Vágólapra másolva!
2011.06.13. 13:53
null
Az előző idénynél jobbra törekednek: a Loki is megkezdte a felkészülést (Fotó: www.dvsc.hu)
Nyolcadik élvonalbeli csapatként a DVSC-TEVA labdarúgócsapata is megkezdte a felkészülést a 2011–2012-es szezonra. Farkas II Balázs és Mirszad Mijadinoszki sérülés miatt csak a jövő héten áll edzésbe, visszatértek a kölcsönjátékosok.

 

A debreceniek idénye erősítéssel, majd egy bő egyórás edzéssel kezdődött. A keret három játékosa nem tudott teljes értékű munkát végezni: Farkas II Balázs sérvműtét után lábadozik, Mirszad Mijadinoszki artroszkópos térdműtétet követpen. A dvsc.hu tájékoztatása szerint mindkét játékos különmunkát végez és legkésőbb a jövő héten bekapcsolódik a felkészülésbe.

A júniusi válogatott játéknapokon érdekelt játékosok (Mindaugas Malinauskas, Varga József, Bódi Ádám) hétfőn térnek vissza pihenőjükről, Yannick Mbengono, Adamo Coulibaly és Eugene Salami pedig szabadsága után péntekre várható.

Az előző idényt kölcsönben töltő játékosok közül Máté Péter (Szolnok), Korhut Mihály (Kaposvár), Rezes László (Vasas) és Szilágyi Péter (Vasas) a Lokival edzett, utóbbi a pálya szélén kocogott, mivel izomhúzódása van.

A következő két napban minden labdarúgó részt vesz majd egy futószalagos spiroergometriás mérésen – amíg a csapat egyik fele ezt a tesztet végzi, a többieknek edzést tart Kondás Elemér vezetőedző. Kedden sportorvosi vizsgálat is vár a Loki játékosaira, majd napi egy (illetve csütörtökön két) edzés és szombaton egymás közötti játék.

Az edzésre kilátogatott az eltiltását töltő Vukasin Polekszics (aki továbbra is marad a csapat alkalmazásában), valamint a visszavonulását nemrég bejelentő Komlósi Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik