A hajrában egyenlített a Haladás az Üllőin

2010.03.16. 21:16
null
Mezőnyfölényben játszott a Fradi, amely a végén engedte ki a kezéből a győzelmet (Fotó: Veres Viktor)
A Ligakupa középdöntőjének B-csoportjában a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Haladással. A Fradi Rafa Wolfe első félidőben lőtt góljával szerezte meg a vezetést, Iszlai Bence azonban a mérkőzés hosszabbításában egyenlített.

 

Az első tíz perc igen ígéretes volt, legalábbis a Ferencváros szempontjából. Az ötödik minutumban Abdi lőtt nem sokkal a kapu fölé, majd két perccel később a hazai futballista újabb löketét Szép védte hatalmas bravúrral.

A folytatásban azonban alábbhagyott a lendület, továbbra is a Fradi játszott fölényben, de már csak meddő mezőnyfölényben.

A Haladás a félidő közepén jött bele a játékba, de egy-két veszélyes szögleten kívül nem sok mindent tett a vendégcsapat a győzelem érdekében.

Az első félidő végén aztán megszerezte a vezetést a hazai alakulat: Schembri passzát lőtte a kapuba Wolfe.

A második félidőben az első játékrészben tapasztalható jó közepes iram teljesen visszaesett. A Fradi többet birtokolta a labdát, és tartotta előnyét. A Hali pedig nem tudott nyomást helyezni Craig Short együttesére.

A szünet utáni időszakot gyakorlatilag helyzet nélkül hozták le a csapatok. Sokáig úgy is tűnt, hogy a Fradi otthon tartja a három pontot, a Hali azonban a ráadásban egyenlített.

Mindössze egy perc hosszabbítást jelzett a játékvezető, ez azonban elég volt a vendégeknek az egyenlítéshez. Iszlai vagy harminc méterről lőtt hatalmas szabadrúgásgólt a bal alsóba. Haber kapus tehetetlen volt. A Fradinak meg kellett elégednie egy ponttal.

LIGAKUPA 
B-CSOPORT, 4. FORDULÓ

FERENCVÁROS–HALADÁS 1–1 (1–0)
Budapest, Albert-stadion, 200 néző. Vezette: Takács J. (L. Tóth, Kormányos II G.)
FERENCVÁROS: Haber – Joaquín, Dragóner, Wolfe (Sváb, 78.), Alcántara – Lipcsei – Vass M. (Szabó R., 43.), Schembri, Abdi (Gárdos, 64.) – Shaw (Bölcsföldi, 74.), Men Jang. Menedzser: Craig Short
HALADÁS: Szép – Csontos, Kuttor, Paternotte, Devecseri (Nagy Z., 68.) – Rajos (Szakály A., 70.), Iszlai – Diouf (Kovács I., 68.), Irhás, Lattenstein (Rácz F., 57.) – Skriba (Gyurján, 57.). Vezetőedző: Róth Antal
Gólszerző: Wolfe (1–0) a 39., Iszlai (1–1) a 92. percben

 A B-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Paksi FC 
4
1 3
  5–4 6
2. Újpest FC
2 1 1 3–1 4
3. Ferencváros 2
  2
2–2 2
4. Haladás   4
  2
2 3–6 2
Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek