NB II: újabb három játékos távozott Mosonmagyaróvárról

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 14:39
Takács Tamás után Heinrich Márk, Szalka Dominik és Korbély Kristóf is elhagyta a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvárt – számolt be róla a klub Facebook-oldala.

 

A rutinos kapus, Heinrich Márk 2018 óta erősítette az óváriakat (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)
A rutinos kapus, Heinrich Márk 2018 óta erősítette az óváriakat (Fotó: Csapó Balázs/Kisalföld)


A télen nagy átalakuláson esett át a labdarúgó NB II-ben sereghajtó Credobus Mosonmagyaróvár. Mint beszámoltunk róla, vezetőedzőként a korábbi közönségkedvenc, Nagy Ádám vette át a csapat irányítását, munkáját pedig Nagy Szilárd és Veress Balázs személyében két asszisztens edző segíti.

Azóta kiderült, hogy a játékoskeret tekintve is történtek változások, a Tiszakécskére szerződő Takács Tamás után távozott a csapattól Heinrich Márk, Szalka Dominik és Korbély Kristóf is. Közülük a 34 éves kapus, Heinrich Márk és a 25 éves középpályás Szalka Dominik számított alapembernek, mindketten 2018 óta erősítették a csapatot.

Az óváriak felkészülési programjában négy edzőmérkőzés szerepel, melyből kettőt hazai pályán játszanak – egyelőre annyi tudható, hogy első alkalommal január 13-án lépnek pályára hazai környezetben a szlovák Nove Zamky (Érsekújvár) együttese ellen, az utolsó meccs pedig a Budafok ellen lesz január 28-án.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik