NB II: igaznak bizonyultak a hírek, Bumba az ETO-nál folytatja

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.04. 22:20
null
Claudiu Bumba a másodosztályban lehet húzóember (Fotó: eto.hu)
A labdarúgó NB II-ben érdekelt ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be a legutóbb Fehérváron futballozó román válogatott középpályás, Claudiu Bumba érkezését.

 

A 29 esztendős, magyar állampolgársággal is rendelkező támadó középpályás – akinek az esetleges Győrbe való igazolásáról már májusban írtunk – kétéves kontraktust írt alá a kisalföldi klubbal, amely – a klubhonlapon kiadott közlemény szerint – hatalmas fogásként tekint a megszerzésére.

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek– nyilatkozta bemutatásakor Claudiu Bumba. – Azért jöttem ide, hogy egy nagyszerű projekt részese lehessek. Több elsőosztályú lehetőséget is visszautasítottam, mert hiszek ebben a csapatban és a stábban. Azonosulni tudok a klub törekvéseivel, azon leszek, hogy az első perctől segítségére legyek az ETO-nak.

„Technikailag egy nagyon képzett, válogatott labdarúgó, aki Magyarországon is letette a névjegyét. Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezni, hatalmas segítségére lesz a csapatnak” – értékelte a transzfert Köteles László, az ETO sportigazgatója.

Bumba a mögöttünk hagyott évadban 17 tétmeccsen jutott szóhoz a Fehérvár színeiben, egy gól, illetve egy gólpassz volt a mérlege. A háromszoros román válogatott labdarúgónak honfitársa is lesz Győrben Pap Eduárd, a korábban a román élvonalbeli FC Botosaniban védő kapus személyében.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC GYŐRNÉL
Érkezők: Buna Gábor
(Kecskemét), Farkas Balázs Kesző (Siófok – kölcsönből vissza), Szépe János (szlovák-magyar, MTK), Claudiu Bumba (román, Fehérvár FC – szabadon igazolhatóként)
Távozók: Babati Benjámin (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Bekker Roland (Tiszakécske), Borsos Filip (Ajka), Csinger Márk, Vitális Milán (mindketten Dunaszerdahely – kölcsönből vissza), Fadgyas Tamás (Kecskemét), Fodor Ferenc (?), Kiss Bence (Kecskemét), Kovácsik Ádám (Fehérvár FC – kölcsönből vissza, onnan ?), Papp Milán (Kazincbarcika), Priskin Tamás (visszavonult), Óvári Zsolt (Szeged), Szendrei Ákos (Dunaszerdahely – kölcsönből vissza, majd Kecskemét kölcsönbe)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik