NB II: Torvund Alexander Tiszakécskén folytatja

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.06.27. 07:33
null
Torvund Alexander szeretné újra felépíteni magát (Fotó: tiszakecskefoci.hu)
A labdarúgó NB II rajtjára készülő Tiszakécske a hivatalos honlapján bejelentette Torvund Alexander szerződtetését.

 

Korábban már jeleztük, hogy a Csákvárról távozó Torvund Alexander valószínűleg a Tiszakécskében folytatja karrierjét – ezt vált most hivatalossá a klub bejelentésével, amelyből kiderül az is, hogy a 22 éves támadó már részt vett a csapat néhány napos szarvasi edzőtáborozásán.

„Vas László hívására kerültem Tiszakécskére, nagyon szimpatikus volt a koncepció, amit felvázolt. Mind a taktikai elképzelések, mind a csapat jellege és a fejlődési lehetőségek is meggyőzőek voltak – idézi a tiszakécskei klubhonlap a korábban a magyar és a norvég utánpótlás-válogatottakban is futballozó Torvund Alexandert. – Itt minden adott ahhoz, hogy újra felépítsem magam arra szintre, hogy élvonalbeli játékos legyek vagy akár külföldi klubba szerződhessek. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy fixen kezdő leszek, szeretném beverekedni magam a csapatba, és jó teljesítménnyel meghálálni a bizalmat. Bízom benne, hogy húzóember lehetek.”

Torvund az előző idényben 34 mérkőzésen három gólt szerzett a Csákvárban, a megelőző NB II-es kiírásban 35/4 volt a mérlege a Szentlőrincben.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Lovas Andor, Lovas Zsombor
(mindkettő Kecskemét II – kölcsönből vissza), Torvund Alexander (Csákvár)
Távozók:
Biben Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Farkas Norbert (?), Kiprich Dávid (?), Kiss Norbert (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Major Szabolcs (Kecskemét – kölcsönből vissza), Máté Zsolt (Újpest – kölcsönből vissza), Vachtler Csaba (?), Vajda Botond (DVTK – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik