NB II: támadó középpályással bővült a Szentlőrinc kerete

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.18. 08:26
null
Múcska Viktor a Szentlőrinc legfrissebb erősítése (Fotó: Kovácsevics Dusán/szentlorincse.hu)
A 22 éves Múcska Viktor a labdarúgó NB II-ben szereplő Szentlőrincben folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

A dunaszerdahelyi DAC csapatánál kezdett futballozni Múcska Viktor, de nagyon fiatalon, már 10 évesen Magyarországra került, az ETO játékosa lett. Nagyon sokáig hű maradt a győriekhez, ahol 16 évesen bemutatkozhatott az NB II-ben, de 21 esztendősen csapatot váltott, tavaly nyáron a Mosonmagyaróvárhoz szerződött.

A legutóbbi fél éve nem sikerült túl fényesen, egy sérülés miatt ugyanis nem lehetett annyit a pályán, amennyit szeretett volna, és távozott az óváriaktól. Most szabadon igazolható játékosként szerezte meg őt a Szentlőrinc.

Nagyon örültem a szentlőrinci klub megkeresésének, mert csupa jót hallottam erről az egyesületről – fogalmazott a 22 éves támadó középpályás. – Szimpatikusnak találtam mindazt, amit a vezetők és a vezetőedző, Jeremiás Gergő felvázolt, nem mellesleg nagyon tetszik az, hogy ez egy futballozni akaró csapat, ami elég ritka ebben a mezőnyben. Továbbá tudom, hogy itt bátran adnak lehetőséget a fiataloknak, márpedig nekem pont az a célom, hogy felépítsem magam, ahhoz pedig, hogy újra formába lendüljek, a pályán kell lennem. Szentlőrincen meg szeretném mutatni, hogy megállom a helyem az NB II-ben, s később nagyon szeretnék az élvonalban is futballozni.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZENTLŐRINCNÉL
Érkezők: Alban Taipi (északmacedón, Haladás – kölcsönbe), Hursán György (Haladás – kölcsönbe), Kesztyűs Máté (Dunaújváros), Novák Zsombor (Dunaújváros), Mahler Gergő (Szeged-Csanád GA), Múcska Viktor (Mosonmagyaróvár), Pintér Ádám (Szeged), Radosevics Ognjen (szerb, Újpest FC – kölcsönbe), Török Kevin (ZTE – kölcsönbe)
Távozók: Bányai Péter (Iváncsa), Csilus Ádám (?), Filipovics Marko (szerb-magyar, ?), Németh Erik (ZTE – kölcsönből vissza, onnan Soroksár), Szabó Máté (PMFC), Török László (III. Kerületi TVE)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik