NB II: Szegeden folytatja a Vasas válogatott játékosa

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.14. 18:15
null
Géresi Krisztián a Szegednél folytatja (Fotó: vasasfc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Géresi Krisztián a bajnokság végéig a Szeged játékosaként futballozik.

 

A Vasas honlapja felidézi, hogy Géresi, aki 2021-ben San Marino ellen a válogatottban is pályára léphetett, tavaly nyáron lett az angyalföldiek labdarúgója, de az azóta eltelt időszakban a vártnál kevesebbszer lépett pályára, a 19 forduló alatt összesen kilencszer. Gólt nem szerzett.

Ezért a 28 éves középpályás a több játéklehetőség reményében kölcsönszerződéssel a bajnokság végéig a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja pályafutását.

„Nagyon örülök, hogy összejött a kölcsönszerződés – mondta Géresi a szegediek honlapján.Sajnos ősszel nem kaptam annyi játéklehetőséget, amennyit szerettem volna. Szeretnék a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hasznos tagja lenni a pályán és azon kívül is. Minden meccsen győzni szeretnék, az lenne a legideálisabb, ha gólokkal és gólpasszokkal segíteném ehhez a csapatot. Úgy hallottam, hogy kiváló a hangulat a Szeged mérkőzésein, már alig várom, hogy pályára léphessek a Szent Gellért Fórumban!”

A szegediek honlapja megemlíti, hogy Géresi Krisztián Székesfehérváron kezdte pályafutását, a MOL Fehérvár-ban nevelkedett, és tagja volt a 2017–2018-as bajnokcsapatnak. 13 Európa Liga-selejtezőn játszott, melyeken háromszor volt eredményes. A Puskás Akadémia játékosaként bajnoki ezüstérmet és bronzérmet szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők:
Hegedűs János (Diósgyőri VTK, szabadon igazolhatóként) Kölcsönbe érkezők: Balogh Norbert (DAC – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Rab Boldizsár
Kiszemeltek: Urblík József (szlovákiai, Puskás AFC)
Távozók: –
Kölcsönbe távozók: Géresi Krisztián (Szeged-Csanád Grosics Akadémia)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők: Rácz Balázs (DVSC – kölcsönbe), Prosser Dániel (SönderjyskE – Dánia), Géresi Krisztián (Vasas – kölcsönbe)
Távozók: Daru Bence (Kozármisleny – kölcsönbe), Kóródi Nándor (Békéscsaba), Pintér Ádám (Szentlőrinc), Sipos Szabolcs (DVSC – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik