NB II: Vass Ádám az idény végén feljutást ünnepelne a Gyirmóttal

Vágólapra másolva!
2022.10.27. 16:19
null
Vass (balra) első gyirmóti gólját szerezte (Fotó: gyirmotfc.hu)
Az elmúlt hétvégén az NB II-es Gyirmót FC Győr középpályása, Vass Ádám már a 3. percben megszerezte a vezetést a Soroksár ellen, ám a pontszerzés a végén nem jött össze a 70 percig emberelőnyben játszó gyirmótiaknak. A 11-szeres válogatott középpályás 111. tétmérkőzését játszotta a Gyirmótnál, s első gólját szerezte meg. A Kisalföldnek adott interjújában erről – is – beszélt a 34 éves labdarúgó.

Vassnak posztjából fakadóan nem elsődleges feladata a gólszerzés, így – írja a Kisalföld – érthető, ha a szokottnál nagyobb volt a gólöröme.

„Ritkán találok az ellenfél kapujába, így igyekszem maximálisan kihasználni az alkalmat az ünneplésre. Nagyon jólesett, hogy a srácok is ennyire örültek, nekem, illetve a gólomnak”– fogalmazott Vass, aki elárulta, borzasztóan csalódott volt amiatt, mert csapata hiába játszott emberelőnyben 70 percig, mégsem tudott győzni.

 

„Talán nem túlzás úgy fogalmaznom, hogy megjártam mennyet és poklot is Gyirmóton. Szeretek itt futballozni, nagyon jó a közösség, a feltételek adottak arra, hogy minőségi munkát végezzünk. Nagyon boldog lennék ha a szezon végén újra élvonalbeli feljutást ünnepelhetnénk” – tért ki arra is Vass, hogy érzi magát a klubnál, s miben reménykedik az idény végét illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik