NB II: újabb három játékos távozott Dorogról

Vágólapra másolva!
2022.06.17. 07:55
null
Izing Martin lejáró szerződését nem újítja meg a Dorog (Fotó: Árvai Károly)
Szerződése lejártával távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC-től Hajdú Roland, Horváth Roland és Izing Martin – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 20 éves támadó középpályás, Hajdú Roland Gábor a Soroksárban kezdte az előző idényt, majd a nyári átigazolási időszak végén kölcsönbe érkezett Dorogra, ahol 29 alkalommal jutott lehetőséghez, és 4 gólt szerzett – a legemlékezetesebb minden bizonnyal a PMFC ellen szerzett duplája volt. Hajdú kölcsönszerződése lejártával visszatér a soroksáriakhoz.

Izing Martin lejáró szerződését a klub nem újítja meg. A 30 esztendős középhátvéd egy idényt töltött a csapatban, 31 alkalommal lépett pályára piros-feketében és egy gólt szerzett.

Szintén távozik a Dorogi FC kötelékéből Horváth Roland, akinek lejáró szerződését szintúgy nem hosszabbítja meg a klub. A 28 éves támadó Budaörsről igazolt a dorogiakhoz 2022 elején, a tavaszi szezonban öt bajnokin kapott lehetőséget.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők:Dani Zoltán Antal(SC Sopron – kölcsönből vissza)
Távozók:Girsik Áron(Siófok), Izing Martin (?), Hajdú Roland(Soroksár – kölcsönből vissza), Horváth Roland (?), Mursits Roland (?),Nyíri Vince(?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik