NB II: edzőváltás Csákváron, Mónos helyett Tóth Balázs irányít

G. J., F. B.G. J., F. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.24. 12:27
null
A továbbiakban nem Mónos Tamás irányítja a Csákvárt (Fotó: Szabó Miklós)
Az elmúlt hetekben nem úgy jöttek az eredmények a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár együttesénél, ahogy azt elvárták a klub vezetői. Zsinórban öt nyeretlenül megvívott mérkőzés után a 13. helyről a kiesést jelentő 19. pozícióba csúszott vissza a gárda, ezért edzőváltásra került sor, a nyáron érkező Mónos Tamás távozott a klubtól.


Nem vagyunk edzőcserélgető klub, nem is emlékszem, mikor váltottunk legutóbb bajnokság közben – mondta a Nemzeti Sportnak az Aqvital FC Csákvár elnöke, Nagy Sándor. – Most viszont úgy éreztük, muszáj lépnünk, ha nem akarunk kiesni. Vészesen fogynak a meccsek és a vonal alatt tanyázunk. Kihasználva a válogatott meccsek miatti kéthetes szünetet, közös megegyezéssel szerződést bontottunk Mónos Tamás vezetőedzővel és Burányi Tamás másodedzővel. Csütörtöktől a 42 éves, játékos-pályafutása során többek között az Újpestben, a Honvédban, a Vasasban és a Puskás Akadémiában is megforduló Tóth Balázs irányítja együttesünket, segítője pedig a 24-szeres válogatott, 39 éves Bodor Boldizsár lett, aki hosszú éveket játszott a belga Beerschotban, a holland Rodában, illetve a görög OFI-ban.”

Az új tréner, Tóth Balázs az elmúlt két évben a felcsúti akadémia kötelékében dolgozott. A mai tréninget már az újdonsült edzőpáros tartja.

Az Aqvital FC Csákvár jelenleg 28 ponttal az NB II 19. helyén áll. A csapat lemaradása egy pont a már bent maradó helyen tanyázó Budafok és három a 16. III. Kerületi TVE mögött. A következő bajnoki fordulóban éppen az óbudai gárda lép pályára Csákváron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik