NB II: Belényesi Csaba a DVTK játékosa lett

Vágólapra másolva!
2022.02.12. 18:19
null
Belényesi Csaba a Diósgyőrnél folytatja (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján közölte: szerződtette az őszi idényben a Kecskemétnél szereplő ballábas középső védőt, Belényesi Csabát. A klub egyben sportszerű gesztust is tett az átigazolást bejelentő közleményében: hétfő este a KTE ellen még biztosan nem lép pályára Belényesi a DVTK színeiben.

A klub hivatalos közleményében hangsúlyozza: Belényesi szerződtetésére azért volt szüksége a csapatnak, mert a Siófok ellen agyrázkódást és állkapocscsont-törést szenvedő Hegedűs János hosszabb időre kikerült a sorból.

A klub hivatalos honlapján megjelentek szerint a ballábas Belényesi érkezésével bővülnek a csapat lehetőségei védelemben, és a 27 éves védő a konkurenciaharcot is növelni fogja majd.

Benczés Miklós, a borsodiak sportigazgatója elmondta, Hegedűs kiesésével a DVTK nehéz helyzetbe került, s most Belényesi távozásával a Kecskemét is hasonló helyzetbe került, ezért hétfőn este még nem lép pályára új csapatából a frissen igazolt védő a korábbi csapattársai ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik