NB II: két játékost igazolt a Haladás, egyikük visszatérő

Vágólapra másolva!
2021.06.25. 19:27
null
Balról Szíjjártó Ármin, Romic Danijel, Hegedűs Márk, Horváth Rajmund, Tóth Máté (Forrás: <a href="https://www.haladas.hu/kezdolap" target="_blank">haladas.hu)</a>
Tóth Máté visszatért a Haladáshoz, és Szombathelyen folytatja a pályafutását Horváth Márk is – derült ki az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának pénteki híréből.

 

Tóth Máté, a 23 éves támadó középpályás 2018 nyaráig a Haladásban futballozott, majd Mezőkövesdre igazolt, kölcsönben játszott Szegeden is. Az NB I-ben eddig 40 mérkőzésen két gólt szerző labdarúgó három évre írt alá.

A legutóbb az Újpest második csapatában futballozó 23 esztendős támadó, Hegedűs Márk korábban az FTC, a Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd utánpótlásában is szerepelt, továbbá az NB II-es Dorogban és Kazincbarcikában. Dorogon 29 másodosztályú meccsen nyolc gólt szerzett. Hegedűs két évre írt alá.

A pénteki sajtótájékoztatón nemcsak e két labdarúgót mutatták be, hanem a hét közepén szerződtetett Romic Danijel, Szíjjártó Ármin, Horváth Rajmund hármast is.

Séllei Árpád ügyvezető igazgató jelezte: még nem végleges a keret, lesznek további igazolások, és a cél egy olyan ütőképes csapat kialakítása, amely a bajnokság első harmadában végez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik