NB II: a Pécstől érkezett a Szentlőrinc első nyári igazolása

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.11. 08:36
A következő idényben ismét a Szentlőrinc NB II-es labdarúgócsapatát erősíti Németh Márk, aki a PMFC-től tért vissza a klubhoz – számolt be róla a klub honlapja.

A 24 éves bal oldali védő 2017 és 2019 között két idényen át már erősítette a Szentlőrincet, összesen 59-szer húzhatta magára az akkor még NB III-as csapat mezét. Jó teljesítményére felfigyelt a PMFC, amely két évvel ezelőtt átigazolta, de a pécsieknél aztán nem kapott annyi lehetőséget, amennyire számított. Németh Márk fejlődése érdekében ezért most visszatért a Szentlőrinchez.Németh Márk fejlődése érdekében ezért most visszatért a Szentlőrinchez.

Nagy örömmel térek vissza oda, ahol megbecsülnek! – fogalmazott a klubhonlapon Németh Márk. – Szerettem Szentlőrincen futballozni, remek a közösség, jó a szakmai munka, biztos vagyok benne, hogy jól fogom maga érezni. A PMFC-nél sajnos nem úgy számítottak rám, ahogy reméltem, így most van némi meccshiányom, de bízom benne, hogy minél előbb utolérem magam. Szeretnék sok időt a pályán tölteni, jó teljesítményt akarok nyújtani mind védekezésben, mind támadásban, gólpasszokat akarok adni és gólokat is szeretnék lőni. Segíteni akarok abban, hogy a csapat elérje a célját, ismét bent maradjon a másodosztályban, sőt, kicsit közelebb kerüljön a középmezőnyhöz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik