Utánpótlás: 200 igazolt focista – műhellyé alakul a Király SZE

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.06. 09:56
Szabadidősport jellegből utánpótlásműhellyé alakul a Király Gábor által alapított Király SZE – számolt be róla az egyesület a hivatalos honlapján.

A Király SZE 2006-ban alakult, akkor még csak szabadidősport jelleggel, ám az egyesület végigjárta a szamárlétrát, az óvodáskortól a felnőttig minden korosztályban kiállít csapatot – mára 200 igazolt labdarúgója van.

„Vallom, hogy apró lépésekkel kell haladnunk a célunk felé. Tulajdonképpen az igények alakították, hogy szabadidősport jellegből utánpótlásműhellyé váljunk. – mondta el 108-szoros magyar válogatott Király Gábor, az egyesület alapítója. – Aki hozzánk jár, családias légkörrel, a gyerekeket támogató klubbal találkozik. Ez a jövőben sem változik meg, azonban szeretnénk a megyei kereteken túl az országos bajnokságokban is megmérettetni.”

„Az előző szezonban már a Király SZE U17 és az U19 is az NB III-ban lépett pályára, és az U11, U13-as csapataink Régiós „B” Bozsik-tornán szerepeltek. A köztük lévő korosztályokkal a következő szezonban kilépünk az NB II-be. Így erős bajnokságokban fejlődnek majd a hozzánk járó gyerekek.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik