NB II: Görögországból és az ETO-tól is igazolhat az MTE

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 17:23
Mayer Milán, Németh Márk, Kószás Krisztián és Pendl Alex személyében négy játékost is igazolhat a labdarúgó NB II újonca, a Mosonmagyaróvár, míg az biztossá vált, hogy Hanzl Máté távozik a keretből – számolt be róla a klub honlapja.

Mayer Milán és Németh Márk legutóbb az NB III-as ETO FC Győrben futballozott. Németh bal oldali védőként, Mayer pedig támadóként bevethető. A nyúli származású Kószás Krisztián az előző szezonban a Vác keretének tagja volt, de június 30-val szabadon igazolhatóvá vált.Mayer Milán és Németh Márk legutóbb az NB III-as ETO FC Győrben futballozott. Németh bal oldali védőként, Mayer pedig támadóként bevethető. A nyúli származású Kószás Krisztián az előző szezonban a Vác keretének tagja volt, de június 30-val szabadon igazolhatóvá vált.

Az MTE 1904 elsősorban 1996. január 1-je után született labdarúgókat keres, hiszen a másodosztályban kötelező lesz a fiatal játékosok szerepeltetése. Ennek megfelelően többen érkeztek próbajátékra a szombathelyi Illés Akadémiáról, a Budapest Honvédtól, Debrecenből és Békéscsabáról is, sőt Pendl Alex személyében még Görögországból is érkezett próbázó.

A 19 éves Pendl a Budapest Honvéd akadémiájáról került a német Rot-Weiss Erfurt U19-es csapatához, ahonnan tavaly nyáron a görög Nikosz & Szokratisz Erimisz együtteséhez igazolt.

Egy távozó is van, a középpályás Hanzl Máté elhagyja a Mosonmagyaróvárt, és vélhetően Ajkán folytatja pályafutását.

A csapat felkészülése egyébként második hete tart. Teljessé vált a szakmai stáb is, a vezetőedző Király József munkáját Nagy Ádám segíti pályaedzőként, aki az előző szezonban még játékosa volt a gárdának. A kapusedző pedig Deli Zoltán lesz, aki az ETO FC Győrben védett a legutóbbi idényben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOSONMAGYARÓVÁRNÁL
Érkezők:
Bohner Roland (Gyirmót, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kószás Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Vác), Mayer Milán (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Németh Márk (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Pendl Alex (Nikosz & Szokratisz Erimisz – Görögország)
Távozók: Hanzl Máté (Ajka?), Nagy Ádám (befejezte pályafutását, pályaedző lett)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bohner Roland (Gyirmót FC Győr)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik