NB II: a SZEOL-ban folytatja a korábbi élvonalbeli játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 10:27
A labdarúgó NB II-ben újonc SZEOL-ban folytatja pályafutását Búrány Zoltán, a Szolnoki MÁV játékosa.  

A 26 esztendős középpályás pályafutása során több szezont is lehúzott az élvonalban, játszott többek között a DVTK-ban és a Haladásban is, legutóbb pedig a Szolnoki MÁV-nál.

„Örülök, hogy a sors erre lehetőséget adott” – idézi a delmagyar.hu Búrány Zoltán szavait, aki nevelőegyesületéhez tért vissza, hiszen 2008-ig a Tisza Volán Szeged labdarúgója volt.

„Ennyi idő után nem is csoda, ha az embernek honvágya van. Ez az érzés döntő volt számomra, de szakmai szempontból is tökéletes ajánlatot kaptam. Négy klub érdeklődött irántam, a SZEOL mellett két szintén NB II-es csapat, illetve előző egyesületem, a Szolnok is felajánlotta a hosszabbítást. A cél, hogy stabilizáljuk a helyünket az NB II-ben, csak utána lehet feljutásról beszélni. Persze jó lenne visszatérni az NB I-be, de ez egyelőre álom marad.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEOL SC-NÉL
Érkezők:
BÚRÁNY ZOLTÁN (Szolnoki MÁV), Harsányi István (Szentlőrinc), Konsztantinosz Ikonomu (Budafoki MTE-Újbuda), Lászik Milán (Békéscsaba II), Lévai Norbert (SZTK-Erima), Mendebaba Szása (Vasas U19), Péter Antal (Paks)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Makra Zsolt (visszavonult, edzőként marad), Müllerlei Szabolcs (lejárt a szerződése), Végh Ariel (Hódmezővásárhely)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kormányos Kolos (Hódmezővásárhely), Varga Richárd (Hódmezővásárhely)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik