NB II: családi okok miatt a sikeredző is távozik Kisvárdáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.03. 14:02
Nemcsak két támadó, Eszlátyi István és Kulcsár Kornél hagyja el a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdát, hanem a vezetőedző, Soós Imre is – számolt be róla a klub honlapja.

A Kisvárda vezetőedzője, Soós Imre családi okok miatt, fájó szívvel távozik a szabolcsi klubtól. Soós Imre családi okok miatt, fájó szívvel távozik a szabolcsi klubtól.

„A szerződésem június harmincadikán lejár – mondta a tréner a klub honlapján. – Sokak előtt ismert, hogy a családunkban ebben az évben egy számunkra feldolgozhatatlan tragédia történt, ezért most nekem a család mellett, a közelben a helyem. Sajnos ez a hatalmas távolság leküzdhetetlen. Csodálatos helyen dolgozhattam, nagyszerű embereket ismerhettem meg Kisvárdán és nagyon szerettem ide tartozni. De még van egy feladatunk vasárnap; a Szolnok elleni meccsnek több jelentősége is van számunkra, egyrészt szeretnénk megtartani az előkelő negyedik helyezésünket, másrészt az őszi vereség miatt törleszteni valónk is van a Tisza-partiakkal szemben.”

Az újoncként 49 ponttal a 4. helyen álló Kisvárda az NB II 30., utolsó fordulójában a Szolnokot fogadja vasárnap 18 órától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik