NB II: a Lokinál edz a Balmaz hátvédje; Vasas-védő a kiszemelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 17:43
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros jobbhátvédje, Bokros Tibor az élvonalbeli Debrecennél edz, míg a hajdúsági csapat érdeklődik az élvonalbeli Vasas középső védője, Tamás László iránt – értesült a Nemzeti Sport Online.

A 26 éves, diósgyőri nevelésű Bokros Tibor az NSO értesülései szerint a Debrecennél edz, de egyelőre nem történt megállapodás a klubok, illetve a játékos között. A jobbhátvéd 22 bajnokin játszott a vasárnap véget ért NB II-es szezonban a Balmaz színeiben.Bokros Tibor az NSO értesülései szerint a Debrecennél edz, de egyelőre nem történt megállapodás a klubok, illetve a játékos között. A jobbhátvéd 22 bajnokin játszott a vasárnap véget ért NB II-es szezonban a Balmaz színeiben.

A 28 esztendős Tamás László az előző szezont Siófokon töltötte kölcsönjátékosként, ahol 24 bajnokin lépett pályára és 3 gólt szerzett. A labdarúgó a közelmúltban visszatért anyaegyesületéhez, a Vasashoz, ahol a jövő héten dől el, hogy számít-e rá Michael Oenning vezetőedző; ha nem, akkor elképzelhető, hogy a Balmazhoz szerződik.

A Balmazújvároshoz kapcsolódó további hír, hogy a csapatnál kölcsönben szerepelt Loki-játékosok – Karikás Krisztián, Varga Kevin és Nagy Kevin – szintén visszatértek anyaegyesületükhöz, sorsukról később születik döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik