NB III: vezetőedző lett a FIFA-licences mérkőzésszervező

Vágólapra másolva!
2016.05.09. 22:58
A labdarúgó NB III-ban szereplő Jászberényi FC Gelei Károlyt nevezte ki a csapat új vezetőedzőjének – értesült a Nemzeti Sport Online.

A játékosügynökként, illetve FIFA- és UEFA-licences mérkőzésszervezőként is tevékenykedő Gelei Károly aktív pályafutása során szerepelt Csepelen, a Budapest Honvédban, Vácott, Pécsett, illetve a Szolnok és a Tatabánya színeiben is. Emellett a 90-es évek elején négy évig Belgiumban légióskodott. Edzői pályafutása során vezetőedzőként dolgozott a Budafok NB II-es csapatánál, legutóbb pedig a BKV Előre kapusedzője volt. A játékosügynökként, illetve FIFA- és UEFA-licences mérkőzésszervezőként is tevékenykedő Gelei Károly aktív pályafutása során szerepelt Csepelen, a Budapest Honvédban, Vácott, Pécsett, illetve a Szolnok és a Tatabánya színeiben is. Emellett a 90-es évek elején négy évig Belgiumban légióskodott. Edzői pályafutása során vezetőedzőként dolgozott a Budafok NB II-es csapatánál, legutóbb pedig a BKV Előre kapusedzője volt.

A jászberényiek kétéves szerződést kötöttek Gelei Károllyal, aki az Igor Nicsenko távozása után megbízott edzőt, Besenyi Gábort váltja most a kispadon.

A Jászberény 30 forduló után 36 ponttal a 9. helyen áll az NB III Keleti csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik