NB III: az öltözőben összeesett az edző, agyvérzéssel kezelik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.07. 18:13
Honti József, a labdarúgó NB III-ban szereplő Dabas vezetőedzője csapata vasárnapi bajnokiján, a szünetben rosszul lett, összeesett az öltözőben – mint a Nemzeti Sport Online megtudta: a szakvezető agyvérzést kapott, azóta is kórházban ápolják.

A fociakobon.cafeblog.hu beszámolója szerint Honti József eligazítást tartott az öltözőben – a Dabas–Bp. Honvéd-MFA meccs 1–1-re állt, annyi is lett a végeredmény –, de hangja egyszer csak elcsuklott, és a 60 esztendős sportember összeesett.fociakobon.cafeblog.hu beszámolója szerint Honti József eligazítást tartott az öltözőben – a Dabas–Bp. Honvéd-MFA meccs 1–1-re állt, annyi is lett a végeredmény –, de hangja egyszer csak elcsuklott, és a 60 esztendős sportember összeesett.

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a csapatorvos is az öltözőben tartózkodott, azonnal elsősegélyben részesítette Honti Józsefet – mondta hétfő délután az NSO-nak Bennárik Ferenc, a dabasi klub elnökségének tagja. – Miután a mentők a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították, edzőnk állapota rosszabbodott, és kiderült, nemcsak vérnyomás-ingadozásról van szó, hanem agyvérzésről. Biztató ugyanakkor, hogy még aznap este elértem telefonon, és bár akadozott a hangja, tudtunk beszélgetni.”

Bennárik Ferenc hozzátette: a vezetőedző természetesen azóta is kórházban van, infúziót kap, szigorú megfigyelés alatt tartják. A rehabilitáció akár egy hónapig is tarthat, a csapat edzéseit addig Kucsák István irányítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik