NB II: nyolc labdarúgó távozik a Soprontól

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 17:20
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE a szakmai stáb döntése alapján nyolc labdarúgótól elköszönt – számolt be róla a klub honlapja.

Így már nem a tagja a keretnek Szalai Vilmos, Katona Máté, Bedi Noel, Dallos Máté, Gyürü László, Hirschler Bence, Papp Máté, valamint Soltész Barnabás. Szalai Vilmos, Katona Máté, Bedi Noel, Dallos Máté, Gyürü László, Hirschler Bence, Papp Máté, valamint Soltész Barnabás.

Hat labdarúgó, Bedi Noel, Dallos Máté, Gyürü László, Hirschler Bence, Katona Máté és Soltész Barnabás a Haladás kölcsönjátékosaként futballozott Sopronban, ők visszatérnek anyaegyesületükhöz. Szalai Vilmos Mezőkövesdre ment vissza kölcsönszerződése lejártával (onnan pedig Nyíregyházára igazolhat), míg Papp Máté szabadon kereshet magának csapatot.

A Sopron egyébként szerdától kilencnapos törökországi edzőtáborban vesz részt. A programban napi két edzés, valamint három edzőmeccs szerepel. A csapat január 22-én a román első osztályú bajnokság 7. helyezettje, a CSMS Iasi ellen lép pályára, 25-én az osztrák másodosztály 2. helyén álló, a BW Linz vár az együttesre, 28-án pedig egy lengyelországi első osztályú csapat lesz az ellenfél.

„Igyekszünk kihasználni az időjárás adta lehetőségeket, hiszen arrafelé jóval enyhébb a hőmérséklet, mint itt, Magyarországon. Erős ellenfeleket választottunk, mert megítélésem szerint ez biztosítja legjobban a csapat megfelelő felkészítését a tavaszi szezonra. A kilenc nap kiváló lehetőség számunkra, a játékosok gyorsaságát, dinamikus mozgását igyekszünk fejleszteni, illetve gyakoroljuk a csapatjáték különböző taktikai elemeit. További pozitívum, hogy folyamatosan tudjuk kontrollálni a játékosok étkezését, pihenését is a terhelések mellett, és van egy közösségformáló hatása is az edzőtábornak" – mondta Supka Attila szakmai igazgató a klub honlapján.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONNÁL
Érkezők:
Fazakas Géza
(Kisvárda), Kapacina Valér (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Papp Máté
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bedi Noel, Dallos Máté, Gyürü László, Hirschler Bence, Katona Máté, Soltész Barnabás (mindannyian Haladás), Szalai Vilmos (Mezőkövesd, onnan Nyíregyháza, kölcsönbe?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik