NB II: kapust és hátvédet szerződtetett a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.26. 14:35
Délczeg Gergely, Bagi István, Molnár Máté és Ribánszki László után Lékai Somát és Papucsek Barnát is átigazolta a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda – számolt be róla a klub honlapja.

A 20 esztendős, Vasas-nevelésű kapus, Lékai Soma az őszi szezonban az NB III-as Pénzügyőr együttesében védett, egy bajnokin és két kupamérkőzésen kapva lehetőséget.Lékai Soma az őszi szezonban az NB III-as Pénzügyőr együttesében védett, egy bajnokin és két kupamérkőzésen kapva lehetőséget.

A 26 esztendős védő, Papucsek Barna korábban megfordult a Vasasnál, a Videoton II-nél és a Puskás Akadémiánál is, Angyalföldön és Felcsúton NB I-es bajnokikon is lehetőséget kapott. Legutóbb Szolnokon játszott, de az idény végén szerződést bontott a klubbal.

A Kisvárdának azonban nemcsak érkezői, távozói is vannak, Fülöp Gergő Müller Zsolthoz hasonlóan Nyírbátorban futballozik a tavasszal, míg Hidi Norbert Mándokon szerepelhet.

További hír, hogy a szabolcsiaknál ősszel kölcsönben szereplő Izing Martint végleg megszerezte a klub a Mezőkövesdtől.

A Kisvárda január 28-án, csütörtökön utazik el a törökországi edzőtáborba.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Délczeg Gergely (Bp. Honvéd), Izing Martin (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Lékai Soma (Pénzügyőr), Molnár Máté (Putnok), Papucsek Barna (szabadon igazolható, legutóbb Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:
Bagi István (Békéscsaba), Ribánszki László (Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérők: Nagy Róbert
(Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Fazakas Géza (Soproni VSE), Fülöp Gergő (Nyírbátor), Hidi Norbert (Mándok), Koronczi Bence (?), Tarczy Pál (Mosonmagyaróvár)
Kölcsönbe távozók: Müller Zsolt (Nyírbátor)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik