NB II: az élvonalból vett kölcsön középpályást a Kisvárda

Vágólapra másolva!
2016.01.11. 20:41
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései: a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda megegyezett az első osztályú Békéscsaba játékosával, Bagi Istvánnal, így a középpályás tavasszal kölcsönben a szabolcsiaknál futballozik – adta hírül a klub honlapja.

A 26 esztendős labdarúgó a mai napon írta alá kölcsönszerződését, amelynek értelmében a nyárig Kisvárdán szerepelhet. A középpályás a Kisvárda második téli igazolása.

Bagi István a Csongrádi TSE nevelése, de futballozott a Kecskeméti TE, a Mezőkövesd és legutóbb a Békéscsaba együttesében is, amelyben öt bajnokin lépett pályára az őszi szezonban.

„Szerettünk volna a támadórészben egy igazi gólerős, az ellenfél kapujára állandó veszélyt jelentő játékost igazolni, ide már érkezett Délczeg Gergely a Honvédtól, most pedig a klub megegyezett Bagi Istvánnal is – ecsetelte Soós Imre vezetőedző a klub honlapján. – Kapusposzton mindenképpen szeretnénk még erősíteni, de más igazolást már nem tervezünk; úgy gondoljuk, hogy legnagyobb erősségünknek annak kell lennie, hogy a keretünk együtt marad. Az gondot jelenthet, hogy Hegedűs Tibor súlyos műtéten esett át, nem hiszem, hogy pályára tud lépni a tavaszi szezonban."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Délczeg Gergely (Bp. Honvéd)
Kölcsönbe érkezők:
Bagi István (Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérők: Nagy Róbert
(Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Kurucz Péter (FTC), Pokorni Péter (Szolnok – próbajáték)
Távozók
:
Fazakas Géza (Sopron), Koronczi Bence (SZTK-Erima?), Tarczy Pál (Mosonmagyaróvár)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Izing Martin

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik