NB II: kapus távozott, szakmai igazgató jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 15:38
A Nemzeti Sport Online információi szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka Czirjék Zoltánnal, a kapus így szabadon igazolhatóvá vált.

Kaibás Dezső, a bakonyi klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, Czirjék Zoltán szerződésében volt egy kitétel, hogy amennyiben egyetlen meccsen sem lép pályára a bajnokságban, szabadon távozhat. Mivel a 25 esztendős kapus Gőcze Gergő és Jánosa Tibor árnyékában nem tudta beverekedni magát az együttesbe, a váltás mellett döntött.Kaibás Dezső, a bakonyi klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, Czirjék Zoltán szerződésében volt egy kitétel, hogy amennyiben egyetlen meccsen sem lép pályára a bajnokságban, szabadon távozhat. Mivel a 25 esztendős kapus Gőcze Gergő és Jánosa Tibor árnyékában nem tudta beverekedni magát az együttesbe, a váltás mellett döntött.

Az elöljáró azt is elmondta, hogy a szakmai stábot szeretnék megerősíteni, szakmai igazgató érkezése várható, ennek ügyében a tárgyalások már elkezdődtek.

A játékoskeretben is lesznek további jelentősebb változások, összesen négy-öt labdarúgó távozhat, illetve érkezhet a téli átigazolási időszakban.

Az Ajka az őszi szezon után 16 ponttal a 14. helyen áll az NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik