NB II: Mezőkövesdről és a Videotonból erősít a Sopron

Vágólapra másolva!
2015.08.04. 14:45
A Nemzeti Sport Online információi szerint két játékossal erősítette meg keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE: Baracskai Roland Mezőkövesdről, míg Papp Máté a Videotontól érkezett. A balhátvéd Nagy Zoltán viszont távozott a soproni klubtól.

A 23 esztendős Baracskai Roland korábban futballozott a Videotonban és a Puskás Akadémiában is, 2014 nyarán pedig Mezőkövesdre igazolt, ahol azonban nem tudott gyökeret verni a kezdőcsapatban. A középpályás mindössze öt alkalommal volt az első perctől a pályán az előző bajnoki szezonban, tizenháromszor csereként lépett pályára. A borsodi klub a több játéklehetőség reményében most egy évre kölcsönadta őt a Sopronnak. Baracskai Roland korábban futballozott a Videotonban és a Puskás Akadémiában is, 2014 nyarán pedig Mezőkövesdre igazolt, ahol azonban nem tudott gyökeret verni a kezdőcsapatban. A középpályás mindössze öt alkalommal volt az első perctől a pályán az előző bajnoki szezonban, tizenháromszor csereként lépett pályára. A borsodi klub a több játéklehetőség reményében most egy évre kölcsönadta őt a Sopronnak.

A 22 éves Papp Máté tavaly ősszel a Videoton kölcsönjátékosaként a Puskás Akadémiában szerepelt, tavasszal azonban már Dunaújvárosban futballozott, szintén kölcsönben. Az NB I-ben összesen nyolcszor játszott, ötször a Puskás Akadémia, míg háromszor a Dunaújváros színeiben. A Videoton azonban nyáron nem tartott rá igényt, ezért most szabadon igazolható játékosként került Sopronba.

Egy távozó is van a soproni keretből, a Soproni VSE szurkolói oldala arról számolt be, hogy a balhátvéd Nagy Zoltán szerződését felbontotta a klub. A védő tavaly nyáron érkezett Zalaegerszegről, azonban nem tudott stabil helyet kiharcolni az SVSE-ben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SVSE-NÉL

Érkezők: Batizi-Pócsi Balázs (szabadon igazolható, legutóbb Balmazújváros), Papp Máté (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros kölcsönben)
Kölcsönbe érkezők: Baracskai Roland (Mezőkövesd), Bedi Noel, Dallos Márk, Grabant Bence, Grabant Péter, Gyűrű László, Hirschler Bence, Jancsó András, Rácz Barnabás, Soltész Bence, Tihanyi Olivér (mindannyian Haladás), Holdampf Gergő (Újpest)

Kölcsönből visszatérők:Keresztes Szilárd, Mészáros Márk, Sós Márk, Tóth Olivér (mindannyian Fertőszentmiklós)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Baranyai Norbert (Mosonmagyaróvár), Dénes Zsolt (?), Fazakas Géza (Kisvárda), Fazekas Norbert (FC Deutschkreutz Ausztria), Eszlátyi István (Kisvárda), Horváth András (befejezte pályafutását), Keresztes Szilárd, Mészáros Márk, Sós Márk, Tóth Olivér (mindannyian Fertőszentmiklós), Nagy Zoltán (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Bobál Dávid (Bp. Honvéd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd, onnan Soroksár), Szabó Balázs (DVTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik