NB III: úgy áll, harmadosztályú klub sem lesz Bács-Kiskunban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 10:58
A Magyar Labdarúgó-szövetség a héten elutasította a Bács-Kiskun megyei bajnok Kiskunfélegyháza HTK és a megyei bajnokság 6. helyezettje, a Tiszakécske VSE közös kérelmét, s nem járult hozzá, hogy a tiszakécskei klub harmadosztályú licencet kapjon. Jelen állás szerint a következő idényben csak amatőr csapatok lesznek Bács-Kiskun megyében – számolt be róla a kesport.hu.

„Meglepett minket a határozat, hiszen mindenféleképpen arra készültünk, hogy az NB III-as nevezésünk rendben lesz – nyilatkozta Nyilas Elek, a Tisza-partiak vezetőedzője. – Minden olyan feltételnek megfeleltünk, amelyet az MLSZ versenybizottsága elénk támasztott. Nem tudjuk, hogy mi történhetett, de még bízunk benne, hogy számunkra kedvező végső döntés születhet. Úgy gondolom, hogy olyan dologba kezdtünk Tiszakécskén, ami a magyar futballban ma üdvözlendő tevékenység.” Nyilas Elek, a Tisza-partiak vezetőedzője. – Minden olyan feltételnek megfeleltünk, amelyet az MLSZ versenybizottsága elénk támasztott. Nem tudjuk, hogy mi történhetett, de még bízunk benne, hogy számunkra kedvező végső döntés születhet. Úgy gondolom, hogy olyan dologba kezdtünk Tiszakécskén, ami a magyar futballban ma üdvözlendő tevékenység.”

Nyilas még nem mondott le az NB III-ról. „Jogászokkal vizsgáltatjuk, hogy milyen lehetőségeink vannak. Megpróbáljuk megoldani, ha van rá lehetőség, természetesen az MLSZ-szel karöltve. Nem tudom, hogy mekkora esély maradt rá, de nagyon bizakodó vagyok, hiszen minden dolgot teljesítettünk, amit kértek tőlünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik