NB II: Kisvárdán kötött ki a Sopronból távozó védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 17:01
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda a mai napon szerződést kötött Fazakas Gézával – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 esztendős jobbhátvéd a napokban szerződést bontott a soproniakkal, így szabadon igazolható játékosként kerül Kisvárdára. Az egykoron a Honvédban és a BKV Előrében is futballozó védő az előző idényben 17 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Sopron színeiben.Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 esztendős jobbhátvéd a napokban szerződést bontott a soproniakkal, így szabadon igazolható játékosként kerül Kisvárdára. Az egykoron a Honvédban és a BKV Előrében is futballozó védő az előző idényben 17 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Sopron színeiben.

Fazakas Géza érkezésével tizenháromra nőtt a Kisvárda nyári új játékosainak a száma.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL

Érkezők: Balogh Balázs (Mezőkövesd), Cseri Tamás (Gyirmót FC Győr), Csilus Tamás (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Eszlátyi István (SVSE-GYSEV), Fazakas Géza (szabadon igazolható, legutóbb Sopron), Graszl Károly (Gyirmót FC Győr), Hadaró Valentin (Kaposvár), Ivancsics Alex (szabadon igazolható, legutóbb Szentlőrinc) Lázár Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros), Rajczi Péter (Kaposvár), Tarczy Pál (FTC, szabadon igazolhatóként), Vári Barnabás (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Hidi Norbert (Tiszakanyár)

Az utánpótlásból felkerültek: Lázi László

Kiszemeltek: Horváth Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Kártik Bálint (DVSC U18), Koronczi Bence (Puskás Akadémia), Sipos Bence (MTK)
Távozók: Marko Milovac (szerb, Nyíregyháza, ?), Myke Bouard Ramos (brazil, MTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szécsi Gergő (DVSC, onnan Balmazújváros)
Távozhatnak:Kornutjak Volodimir (ukrán-magyar)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik