NB III: edzésben a Szpari, több mint húsz játékossal tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.24. 13:57
Megkezdte a felkészülést a következő szezonra a labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Nyíregyháza Spartacus, amely az előttünk álló idényben az NB III-ban szerepel. Mátyus János vezetőedző a klub hivatalos honlapjának elmondta, a Szpari kerete még korántsem végleges, több mint húsz játékossal állnak tárgyalásban.

„Megemészthetetlen a döntés, de ha csak erről beszélnénk, akkor zsákutcába jutnánk. A harmadosztályra készülünk, de első osztályú szinten fogunk dolgozni, az edzésmunka is ennek megfelelő lesz. Jó felkészülés után eredményes bajnokságot várok, feljutással. Ami a keretet illeti, le a kalappal a maradó játékosok előtt, de megértem azokat is, akik elmentek, hiszen óriási különbség van a két osztály megítélése között. Kilenc labdarúgó maradt, és több mint húsz játékossal vagyunk tárgyalásban, négy-öt érkezőre számítok, és velünk készülnek a fiatalok is” – mondta a nyiregyhazaspartacus.hu-nak Mátyus János vezetőedző.Mátyus János vezetőedző.

Mint beszámoltunk róla, Zoran Kosztics és Igor Zofcák is a Szparival kezdte a munkát. A klub vezetősége örül annak, hogy sokan a harmadosztály ellenére is kitartanak a csapat mellett.

„Rezes László az első tárgyalás alkalmával azonnal jelezte, maradni szeretne. Súlyos sérüléssel bajlódott, ezért nem állhatott a csapat rendelkezésére, úgy érzi, tartozik ennyivel a klubnak. De említhetném Törtei Tamást, Pákolicz Dávidot, vagy mind a kilenc labdarúgót, aki velünk folytatja. Nem tagadom, ebben a helyzetben ez okozott számunkra némi örömöt. Ami a keretet illeti, nem kapkodunk, vannak ígéretes tárgyalásaink, de sokan még kivárnak. Az elmúlt hetek azzal teltek, hogy a régi játékosokkal kellett egyeztetni, a távozókkal szerződést bontani, vagy a maradókkal hosszabbítani. A jövő héten viszont már lehetnek új labdarúgók” – mondta Brekk János szakmai igazgató.

A klub honlapján megjelent hírből kiderül, a jövőben Szabó Attila felel a kapusok felkészítéséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik