NB II: kaposvári fiatal Kisvárdán, a Vasastól jöhet védő

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 22:57
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II augusztus 1-jén induló szezonjára az újonc Kisvárda. Az első edzésen sok új arc jelent meg, többek között a kaposvári Hadaró Valentin és a legutóbb Siófokon kölcsönben futballozó Vasas-játékos, Polényi Gábor – számolt be róla a szon.hu.

Sok új arc jelent meg a labdarúgó NB II augusztus 1-i rajtjára készülő Kisvárda első edzésén. A Kaposvárról érkezett Hadaró Valentin már a várdaiak játékosának tekinthető, míg a 17 esztendős Lázi László az Újpestben nevelkedett, de az elmúlt fél évet már a várdaiak U21-es csapatában töltötte. Sipos Bence az MTK-tól, Kártik Bálint a DVSC U18-as csapatától, Koronczi Bence pedig Felcsútról érkezett, de a létszám ezzel még nem volt teljes.Hadaró Valentin már a várdaiak játékosának tekinthető, míg a 17 esztendős Lázi László az Újpestben nevelkedett, de az elmúlt fél évet már a várdaiak U21-es csapatában töltötte. Sipos Bence az MTK-tól, Kártik Bálint a DVSC U18-as csapatától, Koronczi Bence pedig Felcsútról érkezett, de a létszám ezzel még nem volt teljes.

A kapusok között is két új arc gyakorolt Szécsi Gergővel, valamint Petranics Szergej kapusedzővel: Bozsó Antal és Fülöp Gergő igyekszik meggyőzni a szakmai stábot, hogy rá lehet szükség.

Csakúgy, mint a mezőnyjátékosok között a tavasszal még a Vasas kölcsönjátékosaként Siófokon játszó Polényi Gábor. Már teljes jogú kisvárdai játékosként végezte az első edzés gyakorlatait Graszl Károly és Vári Barnabás, hozzájuk csatlakozik a napokban a gyirmóti Cseri Tamás és a Sopronból igazolt Eszlátyi István.

„A játékosok megértették, hogy mik az elvárásaim, amelyek mindenki számára világosak lehetnek – mondta a nemrégiben kinevezett vezetőedző, Soós Imre a szon.hu-nak. – A keret még kialakulóban van, de bízom benne, hogy a jövő hét első felére már végleges lesz. Az ismerkedés fázisában vagyunk, annak ellenére is, hogy többen a játékosaim voltak, vagy ellenfélként emlékszem rájuk. Ezzel együtt keményen kell már most dolgoznunk, hiszen hat hét van hátra a bajnoki rajtig."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL

Érkezők: Balogh Balázs (Mezőkövesd), Eszlátyi István (SVSE-GYSEV), Graszl Károly (Gyirmót FC Győr), Hadaró Valentin (Kaposvár), Vári Barnabás (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Lázi László

Kiszemeltek: Bozsó Antal (Kaposvár), Cseri Tamás (Gyirmót FC Győr), Kártik Bálint (DVSC U18), Koronczi Bence (Puskás Akadémia U19), Magasföldi József (Gyirmót FC Győr), Polényi Gábor (Vasas), Sipos Bence (MTK)
Távozók: Myke Bouard Ramos (MTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik