Játékossors: életmentő műtét után is játszik az exkaposvári

Vágólapra másolva!
2015.06.24. 16:46
Farkas Krisztián korábban a Szolnokban és a Kaposváron is futballozott, most pedig a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában szereplő FC Dabas II-ben játszik – annak ellenére, hogy nemrég életmentő műtétet kellett végrehajtani nála.

„Úgy kezdődött, hogy játszottam az NB III-as csapatban is néhány mérkőzést, és éreztem, hogy szúr a mellkasom – mondta Farkas Krisztián, a fociakobon.cafeblog.hu-nak. – Futottam tíz métert és nem kaptam rendesen levegőt. Meghallgattak az orvosok, és azonnal bevittek. Először felszúrtak csöveket, aztán kimentem a Barcelona egyik meccsére, hazajöttem, majd kiderült, hogy azonnal életmentő műtétet kell végrehajtani, mert leszakadt a mellhártyám a tüdőmnél.”Farkas Krisztián, a fociakobon.cafeblog.hu-nak. – Futottam tíz métert és nem kaptam rendesen levegőt. Meghallgattak az orvosok, és azonnal bevittek. Először felszúrtak csöveket, aztán kimentem a Barcelona egyik meccsére, hazajöttem, majd kiderült, hogy azonnal életmentő műtétet kell végrehajtani, mert leszakadt a mellhártyám a tüdőmnél.”

A korábban az NB I-ben és az NB II-ben is futballozó játékos ennek ellenére úgy döntött, nem hagy fel a labdarúgással.

„Akkor úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Pszichiátert küldtek hozzám, aki beszélt velem, aztán hála Istennek, hamar felépültem, így végül jó néhány meccsen játszhattam is a tavasszal. Nem bántam meg a döntésemet, ugyanis hétéves korom óta futballozom. Nem lehet csak úgy, egyik pillanatról a másikra abbahagyni a labdarúgást. Én már csak tudom, hogy első az egészség, a futball pedig szerelem, éspedig örök szerelem.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik