NB II: tart a szegedi pechszéria, heten is harcképtelenek

Vágólapra másolva!
2015.04.08. 14:59
Mint arról beszámoltunk, két szegedi játékos, Berde István és Máté Péter is súlyosnak látszó sérülést szenvedett a Mezőkövesd elleni mérkőzésen. A vizsgálatok kiderítették, hogy a gyanú beigazolódott, így a két játékos kihagyja szombaton a Gyirmót elleni bajnokit, sőt a keddi edzésen Zabari Dávid is harcképtelenné vált.

Nyilas Elek, a csapat vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a vizsgálatok kimutatták, Berde István orrcsonttörést, míg Máté Péter sípcsonttörést szenvedett, így a szakvezető egyikőjük játékára sem számíthat a szombaton 16.30-kor kezdődő Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen.Nyilas Elek, a csapat vezetőedzője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a vizsgálatok kimutatták, Berde István orrcsonttörést, míg Máté Péter sípcsonttörést szenvedett, így a szakvezető egyikőjük játékára sem számíthat a szombaton 16.30-kor kezdődő Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen.

A pechszéria azonban itt nem ért véget, hiszen Nyilas hozzátette, hogy a keddi edzésen Zabari Dávid bokasérülést szenvedett, ő pedig legalább hathetes kihagyásra számíthat.

A Mezőkövesd elleni meccsen vádlisérülése miatt hiányzó támadó, Oláh Lóránt azonban talán pályára léphet a Gyirmót elleni találkozón.

A Szeged 2011 trénere így összesen hét játékosára nem számíthat, hiszen az említettek mellett hosszabb ideje sérült Pozsár Gábor, Kéri Tamás, Molnár F. Tamás és Zaharia Csaba.

A Szeged 2011 huszonkét forduló elteltével 34 ponttal a 6. helyen áll az NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik