Hajrá, Foci!: Vayer építőipari vállalkozó és játékos-megfigyelő

Vágólapra másolva!
2015.03.25. 13:52
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 195 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/4. SZÁMHAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/4. SZÁM

Címlapsztori – Heti sorozatunkban Vayer Gábort mutatjuk be, aki miután befejezte a profi futballt, építőipari vállalkozása mellett a Paksi FC játékos-megfigyelőjeként is dolgozik. A középpályás három gyermek édesapja, de egyelőre csak a középső, a hat esztendős Levente Marek érdeklődik a labdarúgás iránt.

Utazó riporterünk, Csillag Péter ezúttal Berkenyén járt, ahol Aranyos Imre futballozik. A Nógrád megyei I. osztályban szereplő klub játékos-edzője 48 esztendősen sem bírja ki, hogy ne cserélje be magát, pedig a helyi szurkoló kritikusan megjegyezték, nem kellene már erőltetnie a futballt. A többek között a Vasasban és a Vácban is megforduló háromszoros válogatott viszont rendkívül közvetlen a helyiekkel, a mérkőzések után a szurkolókkal együtt elemzi az egyik ivóban, mi miért is történt.

Beszámolunk a futsalválogatott szkopjei sikeréről. Sito Rivera együttese Macedóniában játszott Európa-bajnoki selejtezőt, és Spanyolország mögött a második helyen végzett csoportjában, így szeptemberben pótselejtezőt játszhat, egy később kisorsolandó ellenféllel. Amennyiben a magyar válogatott kijut, 2005 és 2010 után harmadszor szerepelhet a kontinenstornán, amelyet 2016-ban Szerbiában rendeznek.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a BRSC, vagyis a Budapesti Rákosmenti Sport Club BLSZ IV. osztályban szereplő csapatának majd' száz éves múltjáról tudhatunk meg érdekességeket. Nonn Richárd, a Brösöc elnöke aktív tagja a csapatnak, sőt vezeti a házi góllövőlistát, a hétvégén is két gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik