NB II: öt új érkező Siófokon, ketten élvonalbeli rutinnal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 17:05
A Nemzeti Sport Online információi szerint két korábbi élvonalbeli játékos, Andorka Péter és Mogyorósi József a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófokot erősíti a tavaszi szezonban, rajtuk kívül Kákonyi Dániel, Merczel Zsolt és Hanzl Máté is a klubhoz szerződik.

Két játékos, a korábban a Haladásban is futballozó csatár Andorka Péter és a támadó középpályás Kákonyi Dániel a Gyirmót FC Győrtől érkezik a Siófokhoz; Andorka értesüléseink szerint szerződést bont a gyirmótiakkal és végleg a Balaton-partiakhoz igazol, míg Kákonyi a tavaszi szezonra kölcsönbe kerül Soós Imre együtteséhez.Andorka Péter és a támadó középpályás Kákonyi Dániel a Gyirmót FC Győrtől érkezik a Siófokhoz; Andorka értesüléseink szerint szerződést bont a gyirmótiakkal és végleg a Balaton-partiakhoz igazol, míg Kákonyi a tavaszi szezonra kölcsönbe kerül Soós Imre együtteséhez.

Az egykoron a DVTK-t is megjárt jobbhátvéd, Mogyorósi József korábban játszott már a Balaton-partiaknál, most Ajkáról tér vissza Siófokra.

Rajtuk kívül a Siófok tavaszi keretének tagja lesz az ősszel az NB III-as BKV Előrében szereplő Merczel Zsolt és a legutóbb a Haladás játékosaként Mezőkövesden kölcsönben futballozó középpályás, Hanzl Máté; utóbbi tavasszal a Siófokot is kölcsönjátékosként erősítheti.

A klub vezetősége mind az öt labdarúgóval megegyezett, már csak a szerződések aláírása van hátra.

Az újonnan érkező játékosokkal tizenegyre nő a Siófok téli új szerzeményeinek száma.

A Siófok ma felkészülési mérkőzésen egyébként 1–1-s döntetlent ért el az SZTK-Erima ellen, a siófokiak gólját éppen az egyik új igazolás, Andorka Péter szerezte.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Andorka Péter (Gyirmót FC Győr), Bakos Bence (Balmazújváros), Erdei Gábor (Soroksár), Merczel Zsolt (BKV Előre), Mogyorósi József (Ajka), Molnár Marcell (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Szűcs István (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Csató Martin (Győri ETO II), Hanzl Máté (Haladás), Kákonyi Dániel (Gyirmót FC Győr), Polényi Gábor (Vasas – kölcsönbe)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Eisenberger Tamás (Lombard Pápa), Fehér Zsolt (Békéscsaba), Kirchner Krisztián (Kozármisleny), Papp Szilárd (ZTE?), Szilvási Zoltán (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Daru Bence (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik