NB II: kölcsönkapta a Vasas védőjét az Ajka, Rajos távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 12:45
A Nemzeti Sport Online információi szerint kölcsönben Ajkán futballozik tavasszal a Vasas hátvédje, Pál Dávid. Az ajkaiak megegyeztek Nagy Bálinttal és Bölcsföldi Milánnal is, míg a korábbi Haladás-játékos, Rajos Gábor távozik a klubtól.

Az ősszel a Vasast erősítő Pál Dávid játéka elnyerte a Zoran Kuntics vezette szakmai stáb tetszését, így a védő tavasszal Ajkán futballozik, és várhatóan a Siófokra távozó Mogyorósi Józsefet helyettesítheti. Pál Dávid játéka elnyerte a Zoran Kuntics vezette szakmai stáb tetszését, így a védő tavasszal Ajkán futballozik, és várhatóan a Siófokra távozó Mogyorósi Józsefet helyettesítheti.

A bakonyi klub vezetősége megegyezett az ősszel Veszprémben játszó Nagy Bálinttal, aki egyéves szerződést írt alá, illetve az Illés Akadémiát elhagyó Bölcsföldi Milánnal is, ő a nyárig kötelezte el magát az egyesülethez.

Kaibás Dezső, a klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak azt is elmondta, hogy az MTK U21-es csapata játékosának, Talabér Attilának ügye egyelőre függőben van. A fiatal labdarúgó elutazott az MTK-val a törökországi edzőtáborba, ettől függetlenül nem elképzelhetetlen, hogy tavasszal ő is az Ajkát erősíti.

A múlt hét óta próbajátékon van a bakonyiaknál a korábban Szigetszentmiklóson és Tatabányán is futballozó Besztercei Attila, vele szintén közel állnak a megegyezéshez.

Rajos Gábor viszont távozik Ajkáról, a korábban a Haladásban futballozó középpályás hosszú sérülése után nem tudott helyet követelni magának a csapatban; tavasszal az NB III-as Sárvárban bizonyíthat.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL
Érkezők: Bölcsföldi Milán (Illés Akadémia), Nagy Bálint (Veszprém)
Kölcsönbe érkezők: Pál Dávid (Vasas), Zsirai Martin (Haladás)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Besztercei Attila (szabadon igazolható), Talabér Attila (MTK U21)
Távozók: Mogyorósi József (Siófok), Rajos Gábor (Sárvár)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik