NB II: pápai védő mellett exgyőri középpályás Szegeden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 12:34
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 igazolta a 26 esztendős középpályást, Berde Istvánt, aki a Győri ETO színeiben korábban játszott az NB I-ben, de több éves NB II-es rutinja is van a BKV Előre, a Veszprém, a Győri ETO II és a Gyirmót csapataiban – számolt be róla a delmagyar.hu.

Mint arról beszámoltunk, a Szeged 2011-nél köthet ki a Pápával szerződést bontó 27 éves belső védő, Tóth Gábor, aki lehetőséget kap a szegediek Kecskemét elleni mai felkészülési mérkőzésén. Mint arról beszámoltunk, a Szeged 2011-nél köthet ki a Pápával szerződést bontó 27 éves belső védő, Tóth Gábor, aki lehetőséget kap a szegediek Kecskemét elleni mai felkészülési mérkőzésén.

Rajta kívül a szintén középhátvéd Remes Sebastiant is teszteli a szakmai stáb az edzőmeccsen. A 22 éves középhátvédnek magyar állampolgársága is van, korábban a Honvéd II-ben, legutóbb pedig a román első osztályú FC Brasovban szerepelt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED 2011-NÉL
Érkezők: Berde István (szabadon igazolható), Polareczki Roland (ND Lendava 1903 – Szlovénia), Szántai Levente (Mezőkövesd), Veszelinov Vlagyimir (szerb-magyar, Neman Grodno – Fehéroroszország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Karacs Péter (Bp. Honvéd-MFA), Radványi Dávid (szabadon igazolható), Remes Sebastian (FC Brasov), Tóth Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa)

Távozók: Tímár Krisztián (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Tóth Balázs

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik