NB II: Kenesei megegyezett a Vasassal, visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.17. 12:05
A Nemzeti Sport Online információi szerint Debreceni András után Kenesei Krisztiánnal is megegyezett az NB II-ben éllovas Vasas, így a Diósgyőrt elhagyó védőhöz hasonlóan a Pápáról távozó csatár is egy osztállyal lejjebb folytatja pályafutását.

Vancsa Miklós, aVasas ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, Kenesei Krisztiánnal mindenben megegyeztek, így részükről hivatalosnak tekinthető a szerződés. Ám az aláírásra csak akkor kerül sor, ha a 30-szoros válogatott csatár elintézi a papírmunkát a Lombardnál, és szerződést bont Pápán.Kenesei Krisztiánnal mindenben megegyeztek, így részükről hivatalosnak tekinthető a szerződés. Ám az aláírásra csak akkor kerül sor, ha a 30-szoros válogatott csatár elintézi a papírmunkát a Lombardnál, és szerződést bont Pápán.

Kenesei 2007-ben már volt a Vasas labdarúgója, most visszatér korábbi klubjához.

Vancsa a további kiszemeltekről elmondta, az Újpestről korábban Cataniába szerződő Murka Benedekkel tárgyal a klub, a sérülésből lábadozó 17 éves szélső sorsa jövő héten dőlhet el. Ugyanez a helyzet Völgyi Dániellel, akit átadólistára tett a Győri ETO, igaz, szerződtetésére jóval kisebb az esély, mint Murkáéra. Az MTK-s Hangya Szilveszter kölcsönbe érkezhet a piros-kékekhez, akik szombaton felkészülési mérkőzésen 6–0-ra legyőzték a Dabast.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Debreceni András (DVTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czvitkovics Péter* (PAFC, szabadon igazolható), Hangya Szilveszter (MTK Budapest – próbajáték), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Murka Benedek (Catania), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Kiss Róbert (Veresegyház)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Rodenbücher István (MTK Budapest)
Távozhatnak:
* Edzéslehetőséget kapott a csapattól, de még nem tárgyaltak vele.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik